Ahad, 24 Mac 2013

Tak Mengapa Hidup Single

Salam Kawan - kawan Miss 'S' semua...
sebelum tu macam biasa Gelakcute cikit.......(hihihihihihihi)

Hari ni Miss 'S' nak kongsi tentang hidup SINGLE...
Kepada semua kawan - kawan Miss 'S' jangan jelouse kalau korang tengok semua kawan korang dah ada makwe/pakwe....
Kita masih single bukan bermakna kita tidak lakukan...
kadang - kadang hidup single itu lebih baik daripada bercouple..
So.......janganlah sedih......
erm.......kan dah x cute.....so.......Gelakcute sikit......
tengok...tengok....Kan dah cute balik...
Sini Miss 'S' ada kongsikan gambar yang Miss 'S' ambil dalam page-page kat dalam fb..
Semoga memberikan motivasi kepada kawan - kawan Miss 'S' semua...

























So....macam mana sekarang.....sebelum tu..Miss 'S' dah sertakan sekali 1 petua...kalau korang nak mudah cari  jodoh korang..amalkan petua ni..InsyaAllah.....

(MISS 'S' GelakCute)

2 ulasan:

  1. miss gelaj cute nnti dah berpunya , update kat blog juga tau..hihihihihi..*gelak cute..:p

    BalasPadam
  2. hahahhahahahaha Airen...tu rahsia.....

    BalasPadam