Rabu, 27 Mac 2013

KEROPOK CAP JUARA MAZINI ISMAIL KEMBALI LAGI

Salam kawan Miss S semua.....
sebelum tu apa yang kita semua kena buat....
mestilah 
hihihihihihihihihihihihihihihi
gelakcute cikit...(kan dah cute)


Hari  ni Miss S nak kongsi Pasal Keropok Ikan Berperisa ni.....
Ingat tak hari tu Miss S kata ada blog yang post entri pasal produk ni kotor dan ada rambut kat dalam...
hari tu Miss S pergi balik lawat page dia ternya dia dah padam entri dia pasal produk ni..
Itulah org kata berani kerana benar takut kerana salah.
tapi tak kisah lah..jom ramai-ramai kawan Miss S kita sokong produk ni..
ni produk Malaysia...
Produk Bumiputera kita.....
Saya  Bangga Jadi Anak Malaysia..
1 MALAYSIA....


SO....Kalau sape2 nak jadi pengedar....Call jer no yang kat gambar tu....

(MISS S GELAKCUTE)

3 ulasan:

  1. jika sy bermnat utk jd pgedar..bgmana cra utk sy dptkn bkalan di kwasn sy

    BalasPadam